Evenementen catering

De Wit Events en Evenementencatering

De Wit Events en Evenementencatering is al ruim 20 jaar een begrip in de dance scene, concerten, (muziek)evenementen en festivals. Een aantal referenties: Awakenings festival, latin Village, Dance Valley, Wooferland, Sensation, Musica Republica. Q-dance, B2S, UDC, Ex Porn Star, X-Sence, Loveland en vele anderen. 

De kracht van De Wit Events en Evenementencatering is dat wij alles zoveel mogelijk in eigen beheer hebben waardoor wij nog scherpere prijzen kunnen hanteren. Daarnaast zijn we uiterst flexibel en volgen de ontwikkelingen binnen de branche op de voet.

Met de personeelsdienst van De Wit Events en Evenementencatering is het totaalplaatje compleet. Het personeel is door ons zelf opgeleid. Zij zijn hierdoor vakkundig, enthousiast en een van de gezichten op uw evenement.

De Wit Events en Evenementencatering staan voor een totaalconcept waar nauwkeurigheid en enthousiasme zorgen voor een kwalitatief hoog evenement.

Ons pakket voor de (publieks)catering is zo compleet dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over personeel, materiaal, drank inkoop, eventuele te retourneren dranken en financiele afhandeling. Al deze zorgen nemen wij op ons, waardoor u zich kunt concentreren op de invulling van uw evenement. 

Nieuw is dat wij ook de exclusieve partner voor Nederland en Belgie zijn van You-Chip. Dit is een on- en offline cashless betaal- en toegangssysteem wat zich reeds een aantal jaren met succes bewezen heeft op diverse evenementen in binnen en buitenland.

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden m.b.t. onze catering oplossingen, advies op maat of een gespecificeerde offerte, neemt u dan contact   contactc met ons op.