Evenementen catering

De Wit Evenementen catering

De Wit Events is al ruim 20 jaar gespecialiseerd in de dance scene en de laatste jaren ook zeer actief binnen andere concerten, evenementen en festivals, zoals Awakenings festival, latin Village, Dance Valley, Wooferland, Sensation, Musica Republica. Q-dance, B2S, UDC, Ex Porn Star, X-Sence en Loveland zijn een aantal grote opdrachtgevers waar wij de publiekscatering voor verzorgen.

De kracht van De Wit Events is dat wij alles in eigen beheer houden, waardoor wij een nog scherpere prijs kunnen bieden aan onze klanten. Daarnaast volgen wij de nieuwe ontwikkelingen binnen de branche op de voet en zorgen wij bijvoorbeeld voor de meest trendy drankjes en voldoen we zo aan al uw wensen. 

Met de personeelsdienst van De Wit Events is het totaalplaatje van uw evenement compleet. Het personeel is door ons zelf opgeleid. Zij zijn hierdoor vakkundig, enthousiast en zorgen voor de perfectie op uw evenement.

De Wit Events staat voor een totaalconcept waar perfectie en enthousiasme zorgen voor een kwalitatief hoog evenement. Een evenement waar iedere opdrachtgever naar streeft. Wij dus ook.

Ons pakket voor de publiekscatering is zo compleet dat u zich geen zorgen meer hoeft te maken over personeel, materiaal, drank inkoop en eventuele te retourneren dranken. Al deze zorgen nemen wij op ons, waardoor u zich kunt concentreren op de invulling van uw evenement. 

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden m.b.t. onze catering oplossingen, advies op maat of een gespecificeerde offerte, neemt u dan contact   contactc met ons op.